Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Otthon Szíve az Electroluxtól

Otthon Szíve az Electroluxtól

2010. március 23. - Mocca

Az ENSZ jelentése szerint a 2008-as év volt az első olyan , amikor Földünkön több ember élt városokban mint vidéki településeken. Előrejelzések szerint ez a folyamat olyan szinten fel fog gyorsulni, hogy 2050-ben, az akkor 9 milliárdos populáció 74%-át fogják kitenni a városlakók.

A már ma is túlzsúfolt nagyvárosok a jövőben terjeszkedési korlátokba fognak ütközni, ezért nekünk embereknek kell pénzügyi forrásaink átcsoportosításával és életmódváltással alkalmazkodni a jelenleg is körvonalazódó körülményekhez. Teljesen új oldalról kell megközelítenünk a magunk által termelt hulladékok újrahasznosítási módszereit, valamint elemi érdekünk egyre több energiahatékony épület építése, illetve minél szélesebb körben elterjeszteni a zéró környezetszennyező termékeket.

Az Electrolux évek óta elkötelezte magát emellett a filozófia mellett. Legújabb 2010-es koncepciójuk a „Heart of the Home”, nevéhez méltóan valóban a jövő, méreteiben szükségszerűen lényegesen kisebb otthonainak multifunkciós központi egysége kíván lenni.

A „Heart of the Home” egy elgondolkoztató, és a jövő konyhájánál lényegesen továbbmutató koncepció. A szenzitív multitouch felületű, teljes web 2.0-ás interaktivitást biztosító intelligens asztal maga köré gyűjtve az egész családot, a tervezők nem titkolt szándéka szerint amellett, hogy vitalitásunk őre, ráadásul szocializál is, ezáltal generálva pozitív folyamatokat elhidegülő világunkban.

via: HomeQn

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr211863163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása