Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Best of április

Best of április

2021. május 03. - Darqo

best_of_2021_aprilis.png

Tavaszi zsongás mellé összeállítottuk nektek április kedvenc művészeti és design témáit. Vannak közöttük magyar steampunk pókok, felbontott homlokzat-festmény, darabjaira szedett, majd újra összeállított cipő, egy designer, aki száz különböző fülű bogrét készített, és a New Yorkot ellepő szörny-illusztrációkat is megmutatjuk nektek.

 

Többek között vintage órákból, orvosi felszerelések alkatrészeiből készít elképesztően aprólékos és lenyűgöző steampunk teremtményeket Szűcsy Péter művész, akit tehetségéhez képest botrányosan kevesen követnek egyelőre a különböző közösségi oldalakon. A Facebbok mellett itt találjátok Insta oldalát is: https://www.instagram.com/peterszucsy/

 

 

Nem lehet szó nélkül elmenni az izlandi Fagradalsfjall vulkán kitörése, és a lehetőség mellett, hogy elképesztő és drámai felvételeket lehet készíteni erről a hosszadalmas folyamatról. Thrainn Kolbeinsson fotóművész képeit jó szívvel ajánljuk a figyelmetekbe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thrainn Kolbeinsson (@thrainnko) által megosztott bejegyzés

 

 

JR francia művész ismét lenyűgöző, elgondolkodtató és monumentális alkotással jelentkezett. A firenzei Strozzi-palota homlokzatát "tárta fel" az emberek előtt. Ha már úgy sincs lehetőségünk múzeumokba járni, legalább a fantáziánkon keresztül nyerjünk betekintést, és ez adjon reményt, hogy egyszer visszakapunk valamit a régi életünkből.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

JR (@jr) által megosztott bejegyzés

 

 

2020 márciusában, amikor a világ sorsa véglegesen megváltozott és az emberek bezárkóztak az otthonaikba, létrejött a cent.ldn, amely különleges gyertyáival fényt szeretne hozni az emberek szorongással teli életébe. Kedvencünk a JVC RC M90 boombox-ot formázó retrogyergya. A krémszínű szójaviaszból öntött 28 cm széles, 14 cm magas gyertyát itt tudjátok beszerezni: https://www.centldn.com/product-page/cent-ldn-rc-m90-boombox-candle

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

cent.ldn (@cent.ldn) által megosztott bejegyzés

 

 

Gésine Hackenberg holland ékszertervező régi porcelántárgyakat lyukaszt ki azért, hogy az apró építőelemekből ékszereket hozzon létre. Ez persze első pillanatban inkább megrökönyödést válthat ki belőlünk, de mint mindig, most is érdemes egy kicsit a felszín alá nézni. A kulcsszó az újrahasznosítás.

 

 

Lalese Stamps amerikai művész úgy döntött, hogy 100 nap alatt 100 különböző fogantyúval megbolondított bögrével hívja fel a figyelmet tehetségére. Szerintünk sikerült neki! Gombok, tüskék és kör alakú fogantyúk változatos, érdekes és elgondolkodtató sokasága vár a művész Instagram oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lalese Stamps (@lollylollyceramics) által megosztott bejegyzés

 

 

Ben Young kiváló szörfös és gördeszkás, valamint szakképzett hajóépítő is egyben, azonban ezek az elfoglaltságok nem kötötték le minden energiáját, úgyhogy még egy kis művészkedésre is félretett belőle. Nem is akárhogy! Különleges üvegszobrainak egyre nagyobb rajongótábora van.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ben Young (@benyoung_sculpture) által megosztott bejegyzés

 

 

Fabian Oefner amerikai művész a Heisenberg Objects című sorozatában gyantába zárja a hétköznapi tárgyakat, majd feldarabolja és újra összeállítja őket, persze nem ugyanabban a formában, ahogy eredetileg kinéztek. Érdemes tovább ámuldozni az Instagram oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fabian Oefner (@fabianoefner) által megosztott bejegyzés

 

 

Lelkesen vigyorgó, szupercuki lények lepték el New York utcáit Loe Lee kínai-amerikai művész jóvoltából. Az utcafotókra álmodott figurákkal az illusztrátor a város tavalyi, koronavírussal folytatott küzdelmének szeretne emléket állítani. Mi imádjuk a Creatures of Hope barátságos szörnyeit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Loe Lee (@byloelee) által megosztott bejegyzés

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6916516640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása