Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lenyűgöző koponyás kastély

Lenyűgöző koponyás kastély

2018. február 07. - Darqo

okuda_san_miguel01.jpg

Okuda San Miguel spanyol művészt a vibrálóan színes geometriai struktúrák és minták mestereként tartják számon. Pop-szürrealista műveivel az élet értelmét kutatja; a végtelen világegyetemben elfoglalt helyünk, az egzisztencializmus, a kapitalizmus hamis szabadsága, a modernitás és gyökereink között kialakuló konfliktusok élénken foglalkoztatják.

Tavaly június végén a franciaországi Château-ban mutathatta meg a nagyvilág számára a tehetségét egy 30 éve üresen álló 19. századi kastély újragondolásával az Urban Art Paris / LaBel Valette Fesztivál keretén belül. Valamiért a koponya szimbólumot választotta és festette meg a rá jellemző élénk stílusban a korábban iskolaként és gyermek üdülőközpontként működő épület homlokzatán. Az összefüggésen még egy kicsit gondolkodnom kell, úgyhogy inkább átadom a terepet a vizuális élményeknek...

Okuda San Miguel elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7012656681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása