Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mutasd meg az egyéniségedet egy eklektikus kollekcióval – IKEA OMEDELBAR / X

Mutasd meg az egyéniségedet egy eklektikus kollekcióval – IKEA OMEDELBAR / X

2017. július 31. - Darqo

bea_akerlund_image01.jpg

Ha annyira még nem vagy magabiztos, hogy az öltözködéseddel az utcán, idegeneknek is megmutasd egyéniségedet, próbálkozhatsz például az otthonodban kifejezni önmagadat különböző merész színekkel, kiegészítőkkel. Csak kapkodom a fejemet idén, hogy az IKEA mennyi limitált kollekcióval próbálja a bennünk élő bátorságot felcsigázni, izgalmas és energikus árnyalatok és formák jellemzik ezeket a lakberendezési kiegészítőket.

Az új OMEDELBAR kollekció például Bea Åkerlund stylist és elkötelezett divataktivista közreműködésével valósul meg, aki többek között a Madonnával, Beyoncéval, Rihannával és Lady Gaga-val is közösködött már, úgyhogy tökéletes választás, ha az önkifejezés gyakorlásáról van szó, elég csak ránézni a portréfotójára, máris megértitek, hogy miről beszélek.

bea_akerlund_image02.jpg

„Az OMEDELBAR kollekció az egyéniséget ünnepli és a fiatal generáció felé kíván nyitni. Bea tökéletes példakép, munkája pedig arra bizonyíték, hogy a kemény munka és a „semmi sem lehetetlen” attitűd segítségével bármi elérhető, amit csak akarunk. Azáltal, hogy saját magunk mellett otthonunkat is felöltöztetjük, egy kis jókedvet vihetünk a mindennapokba, a divatban már jól bevált, hangsúlyos kiegészítőkkel pedig tovább emelhetjük otthonunk fényét. A kollekció bepillantást enged Bea világába, ahol minden perc izgalmas és érdekes” – mondja Karin Gustavsson, az IKEA kreatív vezetője.

Az együttműködés keretében olyan kollekció született, ami ötvözi a játékosságot és a szenvedélyességet a termékekben, és szembemegy a szabályokkal a stílusok és minták terén. A kevesebb néha több kifejezés ezúttal nem állja meg a helyét.

„Azzal, hogy az IKEA-val közösen dolgozhatok egy kollekción és megoszthatom a világlátásomat másokkal, nagy álmom vált valóra. Én olyan teremtménynek tartom magam, aki mindenhez vonzódik, így az, hogy olyan termékeket hozhatok létre, amik mindenki számára elérhetők, nagy megtiszteltetés a számomra” – mondja Bea Åkerlund.

A jelmeztervezőként és stylistként tevékenykedő Bea Åkerlund nevét jól ismerik a film-, a zene- és a divatiparban. Jelenleg Los Angelesben él, és kreációit számos híresség viselte az elmúlt évek során. A limitált OMEDELBAR kollekció 2018 tavaszától érhető majd el az IKEA áruházakban. Kíváncsian várom a fejleményeket és az alábbi képek alapján meglehetősen izgalmasnak ígérkező használati tárgyakat is, amelyek közül ízelítőként a nagyméretű üvegkalapokról, a vérvörös ajakpárnákról, a B- lámpáról, a 3D-nyomtatott ékszertartó kézről és a bőrfetisiszták felé kacsintgató fotelről lebbent fel a fátyol a közelmúltban tartott sajtótájékoztatón!

474255.jpg

474243.jpg

474244.jpg

474247.jpg

474254.jpg

474757.jpg

474759.jpg

474761.jpg

474763.jpg

475741.jpg

474240.jpg

474242.jpg

475649.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3212532085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása