Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Öltözz fényvisszaverős térképbe!

Öltözz fényvisszaverős térképbe!

2017. március 08. - Darqo

showers-pass-atlas-jacket01.jpeg

Az amerikai Showers Pass nevű kültéri ruházati cég Atlas Jacket fantázianevű biciklis kabátja hosszú ideje a legmenőbb ilyen jellegű kiegészítő, amivel találkoztam. A fényvisszaverős térkép mintázattal díszített kabát azonnal felkerült a karácsonyi kívánságlistámra.

A teljesen vízálló, lélegző szövetre szitázott fényvisszaverő térképek 200 méteres távolságon belül biztosítják a láthatóságot az esti órákban, és ami a legjobb, hogy az igényes tervezésnek köszönhetően nappal is jól néznek ki.

Egyelőre 11 nemzetközi bringabarát város (Portland, New York, Washington DC, Párizs, Barcelona, Amszterdam, London, Newcastle, Berlin, Sydney és Tajpej) térképével lehet megvásárolni az Atlas Jacket-et 260 dolláros áron a webshopban (a kabátot ingyenesen szállítják európai országokba is), és remélhetőleg a sikeren felbuzdulva a megjelenített városok listája folyamatosan növekszik majd. Kell!

showers-pass-atlas-jacket02.jpeg

showers-pass-atlas-jacket03.jpeg

showers-pass-atlas-jacket04.jpeg

showers-pass-atlas-jacket05.jpeg

showers-pass-atlas-jacket06.jpeg

showers-pass-atlas-jacket07.jpg

showers-pass-atlas-jacket08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1612317033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása