Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bútorrá növő fák

Bútorrá növő fák

2017. január 25. - Darqo

gavin_munro01.jpg

A bútorokhoz használt általános alapanyagok hagyományos feldolgozása nagyjából mindenki számára ismert, Gavin Munro viszont szeretett volna a tradicionális helyett egy fokkal egyedibb megközelítést találni és egyedülálló lakberendezési kiegészítőket kifejleszteni, ami úgy tűnik, hogy elég jól sikerült is neki az elmúlt években.

A brit bútortervező szó szerint lakberendezési kiegészítőkké növeszti a növényeket, a portfólióban különböző formájú székek és lámpaburák találhatóak, de biztos vagyok abban, hogy siker esetén szélesedik majd a termékpaletta!

Aki most, azonnal és nagyon szeretne magának egyet közülük, annak elsősorban nagyon sok pénzzel kell rendelkeznie és nagyon kell sietnie. Már csak pár napig tart az a Kickstarter kampány, amelynek keretén belül első körben még beszerezhető egy-egy példány. Miután a folyamat és a technika időigényes és körülményes, az elkészült tárgy pedig minden esetben egyedi és megismételhetetlen, így Gavin Munro szerintem joggal kéri meg az árát; több száz, esetenként több ezer fontba kerülnek ezek a szépségek.

A 2015-ös ültetésből származó tárgyak leghamarabb idén tavasszal kerülnek „aratható”, formázható és szállítható állapotba, a többi kiegészítőre viszont még hosszú-hosszú évekig kell várni a leendő tulajdonosaiknak...tulajdonképpen össze is lehet gyűjteni rá a pénzt…

Elérhetőségek

Weboldal

Facebook

Kickstarter kampány

gavin_munro02.jpg

gavin_munro03.jpg

gavin_munro04.jpg

gavin_munro05.jpg

gavin_munro06.jpg

gavin_munro07.jpg

gavin_munro08.jpg

gavin_munro09.jpg

gavin_munro10.jpg

gavin_munro11.jpg

gavin_munro12.jpg

gavin_munro13.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr512147757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása