Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nyomtass várost magadra!

Nyomtass várost magadra!

2016. október 28. - Darqo

raubdruckerin01.png

Gondolkodtál azon valaha az utcán sétálva, hogy milyen jó lenne a szeretett városod bizonyos részleteit magadon viselned? Erről a kérdésről valószínűleg mindenkinek valami városfotóval ellátott póló vagy városnévvel kivarrt kapucnis pulóver jut eszébe, de én most ennél egy fokkal összetettebb és ötletesebb dologra gondolok.

Mondjuk arra, hogy egy szimpatikus csatornafedél tényleges lenyomata szerepeljen a ruhádon. A berlini székhelyű Raubdruckerin pont ezt csinálja, ahogy a képeken látszik, a „kalóz pólókészítők” a különböző városokat (nem csak Berlint, hanem Lisszabont, Párizst és Amszterdamot) járva érdekes és a célra is használható felületeket keresnek, amelyeket aztán jól összefestékeznek és különböző ruhadarabokat, kiegészítőket (ezen belül például tornazsákokat, vászontáskákat) lapítanak rá.

A csatornafedelek és társaik valószínűleg csak a kezdetet jelentik, hiszen a városok sokkal több izgalmas és nyomtatható mintát rejtegetnek magukban, mint azt elsőre gondolnánk. Az így készített különlegességeket meg is vásárolhatjátok, merészebbek pedig kipróbálhatják maguk is a technikát, természetesen minden apró részletre odafigyelve, a környezetet sem károsítva és a folyamat végén rendet rakva maguk után.

raubdruckerin02.jpg

raubdruckerin03.jpg

raubdruckerin04.jpg

raubdruckerin05.jpg

raubdruckerin06.jpg

raubdruckerin07.jpg

raubdruckerin08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1511790899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása