Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Livi, az ablakon élő szupercuki palántázó

Livi, az ablakon élő szupercuki palántázó

2016. július 22. - Darqo

livi01.jpg

Nem csak a kis lakások, hanem bármilyen, ablakkal rendelkező enteriőr tulajdonosának szívét képesek elrabolni a képeken látható, (nem csak) ablakra cuppantható színes lények, akinek egyetlen életfeladata van, kisebb növényeket nevelgethetünk a segítségükkel. A Hooman Koliji designer által életre keltett „Livi” fantázianevű cukiságok engem legalábbis az első pillanatban kilóra megvettek.

Bízom benne, hogy a június elején záruló sikeres, 25,000 dollárt összegyűjtő Kickstarter kampány után a jövőben a tömeges igényeknek is eleget tudnak tenni. Ha pénztárcabarát áron kínálják majd, az igényes, tartós anyagokból készített (és napsütés, hő hatására sem lepotyogó) lakberendezési kiegészítőket, akkor szerintem garantált a siker!

Ha szeretnél naprakész lenni a fejleményekkel kapcsolatban, a Livi Facebook és Twitter oldalát tudom a figyelmedbe ajánlani.

livi02.jpg

livi03.jpg

livi04.png

livi05.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr138794686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása