Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bútorok, amik bringatárolók

Bútorok, amik bringatárolók

2016. május 27. - Darqo

manuel_rossel01.jpg

A biciklitárolás, főleg ha kicsi a lakás, a legtrükkösebb bűvészmutatványok közé tartozik. Néhány jópofa, elegáns és használható alternatív megoldást más bemutattunk a blogon (katt ide, ha érdekel), ma pedig egy újabb kreatív ötletről adunk hírt a folytatásban.

Manuel Rossel chilei designer olyan bútorcsaláddal próbálja meghódítani a szívünket, amelynek minden egyes darabja alkalmas a bringatárolásra. Különböző formájú és méretű könyvespolcok, éjjeliszekrények, kanapék, székek állnak rendelkezésre a folyamatosan bővülő portfólióban az érdeklődők számára.

Sajnos egyelőre csak a Chilei lakosok igényeit tudja kielégíteni, de az egyre nagyobb figyelem és érdeklődés hatására valószínűleg hamarosan a nemzetközi szállítás is elérhető lesz.

manuel_rossel02.jpg

manuel_rossel03.jpg

manuel_rossel04.jpg

manuel_rossel05.jpg

manuel_rossel06.jpg

manuel_rossel07.jpg

manuel_rossel08.jpg

manuel_rossel09.jpg

manuel_rossel10.jpg

manuel_rossel11.jpg

manuel_rossel12.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr778102350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása