Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

London lüktető szíve

London lüktető szíve

2015. szeptember 21. - Darqo

charles-petillon01.jpg

Szerencsések ezen a héten még élőben is megtekinthetik a londoni Covent Garden vásárcsarnokában kiállított, levegőbe lógatott 100.000 hatalmas, fehér léggömbből összeálló különleges installációt.

A látványos alkotást Charles Pétillon francia művész készítette el a Covent Garden folyamatos kulturális programja és a Londoni Design Fesztivál keretén belül. A szeptember 27-ig látható 54 méter hosszú, világító, finoman pulzáló Heartbeat című alkotás a készítő szerint egy metafora, amely egyrészt arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy másképp tekintsünk a minket körülvevő, sajnos már megszokott dolgokra, valamint az emblematikus vásárcsarnok központi, „vérkeringést működtető” szerepét hivatott jelképezni.

charles-petillon02.jpg

charles-petillon03.jpg

charles-petillon04.jpg

charles-petillon05.jpg

charles-petillon06.jpg

charles-petillon07.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr667787782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása