Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hajlékony designinspiráció Írországból

Hajlékony designinspiráció Írországból

2015. augusztus 06. - Darqo

joseph_walsh01.jpg

Joseph Walsh ír designer úgy véli, hogy az életminőség javítható, ha olyan tárgyakkal vesszük körbe magunkat, amelyek formailag és/vagy funkcionálisan inspirálóan hatnak ránk. Folyamatosan keresni kell, hogy mi az, ami serkenti az elménket és érzéseket vált ki belőlünk.

Ez az elv teljes mértékben áthatja a munkásságát, elég csak ránézni az alkotásairól készített bármelyik random fotóra. Fából készített szobrai, installációi, bútorai, belsőépítészeti remekei egytől egyig egyedülálló, energikus, ösztönző hatással vannak a nézőre.

Ő is egy olyan tervező, akivel kapcsolatban minden szónál fontosabbak és többet elárulnak a kész tárgyak. Helyszűke miatt én most csak néhányat hoztam belőlük, úgyhogy érdemes a weboldalán tovább nézelődni, ha lesz egy kis időtök.

joseph_walsh02.jpg

joseph_walsh03.jpg

joseph_walsh04.jpg

joseph_walsh05.jpg

joseph_walsh06.jpg

joseph_walsh07.jpg

joseph_walsh08.jpg

joseph_walsh09.jpg

joseph_walsh10.jpg

joseph_walsh11.jpg

joseph_walsh12.jpg

joseph_walsh13.jpg

joseph_walsh14.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr127583204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása