Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szuper vaskos divatkellékek és lakber kiegészítők

Szuper vaskos divatkellékek és lakber kiegészítők

2015. július 13. - Darqo

anna_mo01.jpg

Mivel kötöget szabadidejében egy designer? Persze, hogy valami extra különleges alapanyagot választ, ha nem csak a saját szórakoztatására foglalja le magát a munkaidő után és egy kicsit nagyobb figyelmet szeretne generálni a dolog körül. Anna Mo ukrán designer például szuper vaskos „fonalat” használ.

Az 5 centiméter vagy ennél is nagyobb átmérőjű fonalak 100% ausztrál merinó gyapjúból készülnek, ami állítólag puha, meleg és kellemes viselni is a csupasz bőrön. Pulóverek, sálak, takarók, ágytakarók készülnek belőle Ohhio fantázianéven, és mint ahogy említettem, nem csak saját szórakoztatására kötögeti őket a designer, úgyhogy akár vásárolni is lehet belőle errefelé.

Tisztában vagyok azzal, hogy egy ilyen témával nagyobbat lehetne robbantani ősszel, de sosem lehet igazán előre gondolni hűvös napokra.

anna_mo02.jpg

anna_mo03.jpg

anna_mo04.jpg

anna_mo05.jpg

anna_mo06.jpg

anna_mo07.jpg

anna_mo08.jpg

anna_mo09.jpg

anna_mo10.jpg

anna_mo11.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr567554524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása