Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Példaértékű műanyagvilág

Példaértékű műanyagvilág

2015. április 23. - Darqo

veronika_richterova01.jpg

Veronika Richterová cseh művésznő megszállottan gyűjti a műanyag palackokat egy évtizede. Mindamellett, hogy jelenleg a világ 76 országából több mint 3000 palackkal büszkélkedhet, amelyből elgondolkodtató mondanivalóval rendelkező állandó kiállítása van, idejének nagy részért azzal tölti, hogy jópofa és egyedi szobrokat készít a fennmaradó, illetve folyamatosan újratermelődő példányokból.

Mindenféle állatokat és növényeket, valamint lakberendezési kiegészítőket, manapság leginkább csillárokat készít belőlük, jó példát állítva a környezetvédelem és az újrahasznosítás fontosságával kapcsolatban. Ő tipikusan az a művész, akiről zárógondolatként csak annyit mondanék még, hogy imádom amit csinál!

Fotó: Michal Cihlář

veronika_richterova02.jpg

veronika_richterova03.jpg

veronika_richterova04.jpg

veronika_richterova05.jpg

veronika_richterova06.jpg

veronika_richterova07.jpg

veronika_richterova08.jpg

veronika_richterova09.jpg

veronika_richterova10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr257364616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása