Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ne mondjad, hogy nem a te dolgod, hiszen rajtad múlik!

Ne mondjad, hogy nem a te dolgod, hiszen rajtad múlik!

2015. április 22. - Darqo

alejandro_duran01.jpg

Szennyezzük a környezetet? Szennyezzük a környezetet. De, hogy miért nem tudunk jobban odafigyelni ennek megelőzésére, arra már nincs ilyen határozott válasz. A „majd más foglalkozik vele” hozzáállás ultragáz, és miután a különböző szinteken, témákban nagyjából mindenki beleesik abba a hibába, hogy így közelíti meg az életet, így csak nyögvenyelősen történnek pozitív változások.

Szerintem egy fecske is csinálhat nyarat, de azért jó lenne, ha egyre többen köteleződnének el a „majd én megcsinálom” mellett, mert a „leszaromhoz” hasonlóan ezek az energiák is összeadódnak és jótékonyan hatnak a közösségre.

Mindamellett, hogy tudatosan törekszem arra, hogy egyre inkább odafigyeljek a környezetem tisztaságára, ma, a Föld napján például Alejandro Duran mexikói multimédia művész Washed Up című projektjét hoztam inspirációnak, aki a művészetet felhasználva döbbent rá minket az emberi hanyagságra. A képek önmagukért beszélnek, az igénytelenségünk köszön vissza róluk a mindenhonnan kiömlő, átfolyó, beborító hulladékokon keresztül.

Dönthetünk, hogy Mexikóvárosban született, Brooklynban élő művész helyspecifikus installációihoz hasonlóan elhanyagoljuk a környezetünket, vagy inkább a célnak megfelelően használjuk a szelektív szemétgyűjtőket, kukákat, mert az óceánok, folyók, erdők, városok, utcák nem azok!

alejandro_duran02.jpg

alejandro_duran03.jpg

alejandro_duran04.jpg

alejandro_duran05.jpg

alejandro_duran06.jpg

alejandro_duran07.jpg

alejandro_duran08.jpg

alejandro_duran09.jpg

alejandro_duran10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr777383268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása