Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fanyar irónia árad a vázlatfüzetből

Fanyar irónia árad a vázlatfüzetből

2015. április 01. - Darqo

pez00.jpg

Pez szabadúszó francia illusztrátor, festő vázlatfüzetében egyre sorakoznak a csípős humorral és fanyar iróniával megfogalmazott ceruzarajzok. A világot, ezen belül is a felületességet, hanyagságot és nemtörődömséget kritizálja, arra próbálja rávenni a nézőt, hogy próbáljon a dolgok mögé tekinteni.

A Nantesban élő művész egyébként nem sokat árul el magáról, annyiban le is rendezi a bemutatkozást, a graffiti és a popkultúra inspirálja. Az alkotások szempontjából lehet, hogy nem is kell ennél többet tudnunk róla, művei úgyis sokat elárulnak az éleslátásáról, tenni akarásáról. Portfóliójában egyébként számtalan érdekes alkotás, köztük például megdizájnolt gitárok is találhatóak, úgyhogy érdemes egy kicsit mélyrehatóbban is belemerülni weboldalába.

pez01.jpg

pez02.jpg

pez03.jpg

pez04.jpg

pez05.jpg

pez06.jpg

pez07.jpg

pez08.jpg

pez09.jpg

pez10.jpg

pez11.jpg

pez12.jpg

pez13.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr857265099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása