Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Üvegszendvicsek lenyűgöző hulladékfeltétekkel megpakolva

Üvegszendvicsek lenyűgöző hulladékfeltétekkel megpakolva

2015. március 17. - Darqo

dustin_yellin01.jpg

Dustin Yellin amerikai művész különleges, újrahasznosított alapanyagokat magukba építő háromdimenziós üvegszobrairól híresült el. Az egymás mögé helyezett üveglapok közé szorított könyv-és újságlapok, utcán talált hétköznapi vagy éppen bizarr hulladékdarabok segítségével formázza meg az egyes alakzatokat.

Legutóbb a New York City Ballet megbízásából készített 15 darab, egyenként több mint 1300 kilogrammot nyomó szobrot, amelyek táncoló alakokat ábrázolnak a pillanatba zárva. Az elképesztően látványos alkotások a David H. Koch színház hatalmas csarnokában kápráztatták el a látogatókat idén februárban. Nekünk sajnos a személyes tapasztalat helyett csak a fotók maradnak, de azért ez is több, mint a semmi...

Fotók: Andrew Romer, David Deng

dustin_yellin02.jpg

dustin_yellin03.jpg

dustin_yellin03-02.jpg

dustin_yellin04.jpg

dustin_yellin05.jpg

dustin_yellin06.jpg

dustin_yellin07.jpg

dustin_yellin08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr627253905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása