Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mindent beborító művészi szemét

Mindent beborító művészi szemét

2014. november 03. - Darqo

Kipple01.jpg

Dan Tobin Smith brit művész, fotós idén tavasszal felhívást tett közzé, amelyben arra kérte az embereket, hogy küldjék el neki a környezetükben található, újrahasznosíthatónak minősíthető szemetet, mert egy nagyszabású installációt szeretne belőlük létrehozni az londoni designhétre.

Természetesen nagyon hamar összegyűlt a kellő mennyiségű, úgynevezett „kipple”, így a művész a szeptember 13–21. között megrendezésre került London Design Festival 2014 keretein belül elkészítette a képeken látható „The First Law of Kipple” című, 200 négyzetméteren elterülő mérhetetlenül látványos installációt.

A "kipple" szó Philip K. Dick - Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című könyvéből származik (amely alapját képezte Ridley Scott kultfilmjének, a Szárnyas fejvadásznak), és az ember által felhalmozott haszontalan, értelmetlen dolgok gyűjtőszava. Azt gondolom, hogy ez önmagáért beszél és nem kell külön magyarázatot fűznöm a mondanivalóhoz...

Kipple02.jpg

Kipple03.jpg

Kipple04.jpg

Kipple05.jpg

Kipple06.jpg

Kipple07.jpg

Kipple08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr966851129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása