Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mesemondó fák a lakásban

Mesemondó fák a lakásban

2014. október 17. - Darqo

Martin Tomsky01.jpg

Valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag a fából készített dísztárgyak nem feltétlenül tartoznak abba a kategóriába, amelyeket szívesen kitennék a lakásomban. A miérteken akkor gondolkodtam el először úgy igazán, amikor a közelmúltban összefutottam Martin Tomsky alkotásaival.

Csak olyan vitatható és nevetséges válaszokat találtam magamban, mint például: a fa számomra használati tárgyként, bútorként kap értelmet azon kívül, hogy a természetben, élő formájukban csodálom őket...vagy például, a fa dísztárgyként olyan, mintha egy mellszoborral kellene kenyeret vágnom...

Az önmagammal folytatott ösztönző beszélgetés után rájöttem, hogy semmi nem indokolja az ellenszenvet, ha olyan művészi érzékenységgel, finom eleganciával, egyedi látásmóddal, mérhetetlen részletességgel elkészített alkotásokról van szó, mint például a szóban forgó brit szabadúszó illusztrátor és grafikus lézerrel vágott falapokból rétegezett domborművei, komplex történetei. A felső képen látható mesét például a legnagyobb örömmel és azonnali jelleggel kiraknám a különböző művészektől származó kedvenc alkotásokat felvonultató falra.

Ha vásárolnál Martin Tomsky alkotásai közül, ide érdemes kattintanod.

Martin Tomsky02.jpg

Martin Tomsky03.jpg

Martin Tomsky04.jpg

Martin Tomsky05.jpg

Martin Tomsky06.jpg

Martin Tomsky07.jpg

Martin Tomsky08.jpg

Martin Tomsky09.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr806786867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása