Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Felhőmesék

Felhőmesék

2014. szeptember 19. - Darqo

Martin Feijoó01.jpg

Ha jól sejtem, kevés olyan ember van a világban, aki még soha nem fetrengett a földön a felhőket bámulva, megszemélyesítve, különböző formákba öntve őket a fantáziájával, úgyhogy az, amit Martin Feijoó (aka Tincho) művel, ismerős ötletként köszön vissza ránk.

Ahogy a képeken is látszik, a jelenleg Madridban élő argentin művész annyival tesz többet, mint mi, hogy kreativitásának minden jelenleg ismert hozzávalóját felhasználva, mérhetetlen precizitással meg is rajzolja a felhőkben észrevett alakokat (és ez pont elég ahhoz, hogy a világban vírusszerűen terjedjenek az alkotásokról készített fotók).

Bár ezek a lények a legutóbbi mexikói utazásán kerültek lencsevégre, a Shaping Clouds Project cím sokat sejtet, valamint a külön erre a projektre létrehozott tumbli oldal is arra enged következtetni, hogy a jövőben bizony érkeznek még újabb fejezetek a Felhőmesékből.

Martin Feijoó02.jpg

Martin Feijoó03.jpg

Martin Feijoó04.jpg

Martin Feijoó05.jpg

Martin Feijoó06.jpg

Martin Feijoó07.jpg

Martin Feijoó08.jpg

Martin Feijoó09.jpg

Martin Feijoó10.jpg

Martin Feijoó11.jpg

Martin Feijoó12.jpg

Martin Feijoó13.jpg

Martin Feijoó14.jpg

Martin Feijoó15.jpg

Martin Feijoó16.jpg

Martin Feijoó17.jpg

Martin Feijoó18.jpg

Martin Feijoó19.jpg

Martin Feijoó20.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr966688353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása