Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Buszfeliratú buszmegálló

Buszfeliratú buszmegálló

2014. szeptember 16. - Darqo

bus01_resize.jpg

Baltimore egyik legszembetűnőbb és leglátogatottabb helyszíne manapság az a buszmegálló, ahol egy óriási „busz” felirat teszi egyértelművé a hely funkcióját. Az mmmm... nevű spanyol kreatív csapat tagjai által megálmodott és kivitelezett, egyenként több mint 4 méter magas és 2 méter széles betűszobrokat a TRANSIT című művészeti kezdeményezés keretén belül készítették el, és a helyiek, valamint a turisták legnagyobb örömére nem csak ideiglenesen helyezték ki őket.

Az Emilio Alarcón, Alberto Alarcón, Ciro Márquez, és Eva Salmerón által 1998-ban alapított mmmm... a képeken látható „Bus Stop”-pal immár második alkalommal vesz részt a TRANSITban, amely tulajdonképpen Európát próbálja összekötni Amerikával a művészeten keresztül, a Creative Alliance, Southeast Community Development Corporation, Baltimore Office of Promotion and the Arts, a European Union National Institutes for Culture (EUNIC) és a SPAIN arts & culture együttműködésében.

A Creative Alliance Highlandtown-i irodája előtt (S. East Street) kihelyezett, ücsörgésre, sőt fetrengésre is alkalmas, akár esőtől és széltől is védő, acélból és fából készített hatalmas busz feliratot az emberek gyorsan megszerették és birtokba is vették, amin azért annyira nem lepődöm meg. Idehaza is elviselnék pár hasonló várót!

bus02_resize.jpg

bus03_resize.jpg

bus04_resize.jpg

bus05_resize.jpg

bus06_resize.jpg

bus07_resize.jpg

bus08_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr916680191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása