Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Privát viharfelhőt a lakásba?

Privát viharfelhőt a lakásba?

2014. július 08. - Darqo

cloud01.jpg

Tudom, tudom, hogy hétköznapi használatra alkalmatlan, de miután a viharok, különleges elképzelések és az elegáns, mégis játékos design nagy-nagy rajongója vagyok, egyből felcsillant a szemem, amikor megláttam Richard Clarkson interaktív díszlámpáját. A különböző használati tárgyak, lámpák, hangszórók, bútorok tervezésével foglalkozó multidiszciplináris designer Cloud nevű villámló gomolyfelhője azonnal felkerült a karácsonyi listámra!

A mozgásérzékelőkkel és nagy teljesítményű hangfalakkal felszerelt lámpa a felhasználó jelenlétében egyedi villámlásba és mennydörgésbe kezd, sőt, a bluetooth segítségével akár zenét is hallgathatunk vele, amelytől privát diszkólámpává változik. A leírás szerint olyan változatot is vásárolhatunk, ami egyszerűen csak lámpaként funkcionál, valamint arra is van lehetőségünk, hogy egyedi felhőrendszert alakítsunk ki magunknak. Bővebben itt olvashatsz a Cloudról, errefelé pedig meg is vásárolhatod.

cloud02.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr106468219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása