Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szappanozz jégdarabokkal a környezetvédelemért!

Szappanozz jégdarabokkal a környezetvédelemért!

2014. július 03. - Darqo

Glacier Adrift01.jpg

Hogyan lehet a leghatékonyabban felhívni a figyelmet a globális felmelegedés veszélyeire? Érdemes kézzelfogható közelségbe hozni a problémát! A Young Stellar Object projekt kitalálója, William Lee egy rendkívül ötletes dologgal állt elő, amikor jégdarabokra hasonlító szappanokat hozott forgalomba.

Az amerikai ipari formatervező úgy gondolta, hogy a jégsapkák, gleccserek olvadásának gyorsaságát a naponta többször is használt tisztálkodószer szintén gyors fogyása hűen szemlélteti majd. És milyen igaza van...szerintem zseniális ötlet!

A kis, közepes és nagy méretben kapható, kézzel készített természetes glicerin szappanokból befolyó összegből a 1% for the Planet, Stop Global Warming.org és The Climate Reality nevű környezetvédelmi szervezeteket támogatják.

Glacier Adrift02.jpg

Glacier Adrift03.jpg

Glacier Adrift04.jpg

Glacier Adrift05.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr346458059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása