Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A test, ami fetrengésre ösztönöz

A test, ami fetrengésre ösztönöz

2014. június 30. - Darqo

Kirsi Enkovaara01.jpg

Szerintem nehezen lehetne hálásabb témával bombázni titeket így hétfő délelőtt, mint a pihenés, ezért is választottam most Kirsi Enkovaara érdekes, rendkívül hajlékony ülő/fekvőalkalmatosságát. A jelenleg Londonban élő finn designer polifoam szőnyegek és babzsákfotelek keresztezésével létrehozott „The Body” névre keresztelt lakberendezési kiegészítőjét bárki kedvére alakítgathatja.

Szívesen kipróbálnám, hogy a 6 méter hosszú, rizzsel töltött szőnyeg kényelmes-e, és hogy mit tudok kihozni belőle, de ezzel – mint ahogy a munkaidő lejártával – még várni kell, mert egyelőre csak prototípusról van szó. Tegye fel a kezét, aki szintén inkább azzal foglalkozna munka helyett, hogy vajon hogyan lehet a legkényelmesebben elterülni rajta!

Kirsi Enkovaara02.jpg

Kirsi Enkovaara03.jpg

Kirsi Enkovaara04.jpg

Kirsi Enkovaara05.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr186436285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása