Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csepegtess Manhattanben

Csepegtess Manhattanben

2014. június 20. - Darqo

Inception01.jpg

Luca Nichetto ipari formatervező szerint a városképek tökéletes formavilággal szolgálnak a lakberendezésben, a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. Az olasz designer Inception névre keresztelt konyhai csepegtetőjét elnézve heves bólogatnom kell az iménti gondolatra.

A különleges koncepció ötletét két dolog ihlette: egy méretarányos Manhattan makett, és ahogy a név is azonnal elárulja, Christopher Nolan látványos és gondolkodós filmje. A természetesen New Yorkban, a Wanted Designon idén debütáló kiegészítő segítségével konkrétan Manhattan szilikonból elkészített épületei közé dugdosgathatod a szépen tisztára mosott étkészletet és eszcájgot. Tudom, tudom, „de jó lehet tisztán tartani”, de azért kell!

Inception02.jpg

Inception03.jpg

Inception04.jpg

Inception05.jpg

Inception06.jpg

Inception07.jpg

Inception08.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr856317340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása