Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Jelenetek a kábeldimenzióból – Rabóczky Judit Rita

Jelenetek a kábeldimenzióból – Rabóczky Judit Rita

2014. május 14. - Darqo

Rabóczky Judit01.JPG

Rabóczky Judit Rita szobrászművész élete az újrahasznosított vasdarabok, acéllemezek, vezetékek, huzalok, kábelek körül mozog, fantáziavilágát ezek segítségével jeleníti meg, szerencsére egyre nagyobb sikerrel. Az 1979-ben Egerben született, számtalan egyéni és csoportos kiállítással, jó néhány díjjal és elismeréssel rendelkező művész sokszínű portfóliójából én most a kábel-és drótfigurákról hoztam néhány képet, de hát tudjátok, rajongom az ilyen alkotásokért.

A fotók felvezetéseként még mindenképpen ideillőnek érzek egy Judittal készített interjúból származó részletet, ami egyrészt meglehetősen közel áll az én véleményemhez is, és másrészt, talán sokat elárul arról, hogy miért ennyire szabadok, kötöttségektől mentesek, nyitottak és bevállalósak a munkái.

„Szerintem minden gyerek, minden fiatal belefeledkezik valamibe, ha ráérez, tudja, mi jó neki, miben érzi jól magát. Egy gyerek jobban tud döntéseket hozni, vagy mer, bátrabb. Ha ezt sokáig meg tudja őrizni, nem felel meg az elvárásoknak és kitart az álmai mellett, akkor boldog lehet. Mindegy, hogy mit csinál, de abban jól fogja érezni magát. Tartsa magát edzésben, legyenek kihívások. Ez új élményeket hoz, ez neki és a környezetének is jó.”

Rabóczky Judit02.JPG

Rabóczky Judit03.JPG

Rabóczky Judit04.JPG

Rabóczky Judit05.JPG

Rabóczky Judit06.JPG

Rabóczky Judit07.JPG

Rabóczky Judit08.JPG

Rabóczky Judit09.JPG

Rabóczky Judit10.JPG

Rabóczky Judit11.JPG

Rabóczky Judit12.JPG

Rabóczky Judit13.JPG

Rabóczky Judit14.JPG

Rabóczky Judit15.JPG

Rabóczky Judit16.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr366155092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása