Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szürreális lámpaköltemények

Szürreális lámpaköltemények

2014. április 23. - Darqo

Ingo Maurer01.jpg

Ingo Maurer német designert sokan nevezik a „fény költőjének”, amit érdekes, végtelenül minimalista, valamint meglehetősen szürreális lámpakölteményei láttán teljes mértékben megértek. Nyilván ahogy a versekkel kapcsolatban sem, a lámpáit elnézve sem lehet azt mondani, hogy mindenkihez szólnak, de ez persze sokkal inkább az egyéni határvonalakról szól, semmint az egyedi fényszobrokról.

Egy dolog biztos, szó nélkül nem lehet elmenni mellettük, mindenképpen megérdemlik a figyelmet, és a tervező is, hogy jól megjegyezzétek a nevét! Én most azokat az alkotásokat hoztam el nektek, amelyeket minden további nélkül el tudnék viselni a lakásomban, azonban errefelé érdemes átnézni a teljes portfóliót, hátha találtok magatok számára szebbeket is.

Ingo Maurer02.jpg

Ingo Maurer03.jpg

Ingo Maurer04.jpg

Ingo Maurer05.jpg

Ingo Maurer06.jpg

Ingo Maurer07.jpg

Ingo Maurer08.jpg

Ingo Maurer09.jpg

Ingo Maurer10.jpg

Ingo Maurer11.jpg

Ingo Maurer12.jpg

Ingo Maurer13.jpg

Ingo Maurer14.jpg

Ingo Maurer15.jpg

Ingo Maurer16.jpg

Ingo Maurer17.jpg

Ingo Maurer18.jpg

via: beautiful life

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr856032174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása