Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gigantikus lófejek átadásra készen

Gigantikus lófejek átadásra készen

2014. április 18. - Darqo

Andy Scott01.jpg

Tavaly november végén számoltunk be arról, hogy Andy Scott brit szobrászművész majdnem 8 év tervezés és 1 év gyártás és összeszerelés után elkészült impozáns alkotásával, amely két, egyenként 30 méter magas lófejet formáz. Akkor azt is írtuk, hogy a teljes tereprendezés után idén áprilisban lehet majd közelről is megtekinteni őket, és jelentem, megvan az átadás dátuma!

A skóciai Falkirkben, pontosabban a Forth-és Clyde-csatornánál található, 18 ezer darab panelből felépített, egyenként 300 tonnás, The Kelpies névre keresztelt gigantikus szobrok április 21-én kerülnek átadásra, úgyhogy, ha időd és pénzed engedi, mindenképpen érdemes ellátogatni az attrakcióra! (Ha már ott vagy, légyszi fotózz és küld el nekünk a képeket a „manzard.cafe@gmail.com” címre, hogy bemutathassuk Facebookos oldalunkon!). A bejegyzés végén az építésről készített remek time-lapse videót is megnézhetitek.

Andy Scott02.jpg

Andy Scott03.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr976032146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása