Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Életnagyságú origami elefánt

Életnagyságú origami elefánt

2014. március 24. - Darqo

Sipho Mabona01.jpg

Megcsinálták! Sipho Mabona profi origami művész és segítői létrehoztak egy óriási, életnagyságú elefántszobrot egy darab papírlapból. A Svájcban élő művésznek, három asszisztensének és még néhány önkéntesből álló csapatának nagyjából 1 hónapját vette igénybe a körülbelül 3 méter magas állatszobor megformázása abból a bizonyos 15×15 méteres papírlapból.

 

Az origamielefántot a svájci Luzernben található KKLB (Kunst und Kulturzentrum Beromünster) múzeumban készítették el és törékenysége miatt értelemszerűen itt is állították ki. Az egész folyamatot kamerák rögzítették, a 6 részből álló dokumentumfilm sorozatot itt tudjátok végignézni, a teljes projektleírást pedig itt olvashatjátok el.

Sipho Mabona02.jpg

Sipho Mabona03.jpg

Sipho Mabona04.jpg

Sipho Mabona05.jpg

Sipho Mabona06.jpg

Fotók: Philipp Schmidli

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr505866586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása