Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mikor a könyvek életre kelnek

Mikor a könyvek életre kelnek

2014. február 17. - Darqo

terry border01.jpg

Terry Border könnyed munkáival nagyjából másfél évvel ezelőtt próbáltunk szebbé tenni egy hétfőt, most pedig újra az amerikai művész egyik legújabb és természetesen folyamatban lévő sorozatára hívom fel a figyelmeteket, hasonló célzattal.

 

Hétköznapi használati tárgyak helyett a „Wiry Limbs, Paper Backs” című sorozatban könyveket kelt életre, stílusára jellemző módon ezúttal nekik ad drótkarokat és drótlábakat, hogy segítségükkel mesélje el az adott könyv lényegét, mondanivalóját. A könyvlényeknek amellett, hogy szórakoztatnak, az is a céljuk, hogy felhívják a figyelmet az olvasás és a könyvek fontosságára, valamint Terry Border nemrégiben megjelent könyvére is. Ügyes húzás, valljuk be!

terry border02.jpg

terry border03.jpg

terry border04.jpg

terry border05.jpg

terry border06.jpg

terry border07.jpg

terry border08.jpg

terry border09.jpg

terry border10.jpg

terry border11.jpg

terry border12.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr285807654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása