Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Énkép hétköznapi használati tárgyakból

Énkép hétköznapi használati tárgyakból

2013. december 18. - Darqo

Till Könneker01_resize.jpg

Első pillanatban nem igazán tudtam felfogni, hogy mit is látok valójában, de a többi (folytatásban is megtalálható) részletfotó segített az értelmezésben. Itt bizony arról van szó, hogy a művész tökéletes pontossággal, ráadásul újrahasznosított tárgyak felhasználásával rakta ki az életnagyságú férfialak körvonalát. De!

 

Till Könneker svájci művész időt és energiát nem spórolva több ezer gondosan elrendezett hétköznapi használati tárgy, köztük irodaszerek, játékok, valamit talált tárgyak, például méhkas-és fadarabok segítségével „rajzolta meg” a feketére festett falapokból összeálló háttérre a sziluettet. A művész úgy fogalmaz a Waiting for Memories című alkotással kapcsolatban, hogy „ez egy olyan személyes tárgyakból összeálló énkép, ami arról beszél, hogy ki is maga a művész”. Le-nyű-gö-ző!

Till Könneker02.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr565694237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása