Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rovarok újrahasznosított alkatrészekből

Rovarok újrahasznosított alkatrészekből

2013. december 03. - Darqo

Edouard Martinet01.jpg

Edouard Martinet francia művész munkáit elnézve nehéz elhinni, hogy az egyes szobrokat felépítő alkotóelemek valaha is más használati tárgyként vagy azok alkatrészeiként élték életüket, pedig minden fej, test, szárny és láb egykor autók, bringák, írógépek és más használati tárgyak építőelemeiként léteztek.

 

A virtuóz szobrász 17 éve foglalkozik az újrahasznosított alkatrészekből összeálló élőlények, mostanában leginkább rovarok készítésével, ráadásul sosem forrasztja vagy hegeszti a steampunk hangulatú alkotásokat, hanem egymáshoz csavarozza az egyes részeiket. Egy-egy műalkotás elkészítése nagyjából 1 hónapot vesz igénybe, de lehet, hogy csak azért tart ennyi ideig, mert a megszállott zseni általában két-három szobron dolgozik egyszerre.

 

Ha közelről is megnéznéd őket, valamint időd és pénzed is van rá, érdemes ellátogatnod a londoni Sladmore Contemporary november 27-től egészen január 31-ig tartó kiállítására.

Edouard Martinet02.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr425649720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása