Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hétköznapi boldogságmorzsák

Hétköznapi boldogságmorzsák

2013. november 22. - Darqo

Michael Pecirno01_resize.jpg

Michael Pecirno 2011-ben indított útjára Notes for Anyone című projektjét, amelyben Chicago utcáira rövid, könnyen emészthető és lélekemelő üzeneteket helyez ki. Bár ezek hatása nagyban múlik az egyéni hozzáálláson, az apró szövegajándékok a legtöbb emberben jóleső érzéseket váltanak ki, hiszen ki ne örülne egy-egy olyan gondolatnak, hogy „mindenki számít” vagy éppen „csodálatos mosolyod van”...

 

A kezdeményezés a nonprofit Billboard Art Project segítségével aztán még nagyobb publicitást kapott, az eredeti harminc üzenet kiegészülve sok-sok új pozitív gondolattal, különböző formákban és méretekben, köztük óriásplakátokon is megjelentek Chicago, Baton Rouge és San Bernadino lakói előtt.

Michael Pecirno02_resize.jpg

Michael Pecirno03_resize.jpg

Michael Pecirno04_resize.jpg

Michael Pecirno05_resize.jpg

Michael Pecirno06_resize.jpg

Michael Pecirno07_resize.jpg

Michael Pecirno08_resize.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr435638853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása