Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Itt a világ leghosszabb fafaragványa

Itt a világ leghosszabb fafaragványa

2013. november 21. - Darqo

Zheng Chunhui01_resize.jpg

Zheng Chunhui kínai szobrászművész november 14-én mutatta be a nagyközönség számára azt a hatalmas, döbbenetes és lenyűgöző faszobrot, ami a maga több mint 12 méteres hosszúságával, több mint 3 méteres magasságával és közel 2,5 méter szélességével azonnal a Guinness rekorderként is debütált, mint a világ leghosszabb egybefüggő fából készült szobra.

 

A művész 4 évet töltött a brutálisan részletes alkotás elkészítésével, amelynek alapját „A folyó mentén a Qingming fesztivál idején” című híres kínai panorámafestmény adta, és amelynek láttán elakadtak a szavaim. Ha beszélni/írni kellene róla, akkor is szuperlatívuszokban tudnék, de ettől most megkímélek, és inkább átadlak titeket a képeknek.

Zheng Chunhui02_resize.jpg

Zheng Chunhui03.jpg

Zheng Chunhui04_resize.jpg

Zheng Chunhui05_resize.jpg

Fotók: China News Service / Lv Ming

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr45646270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása