Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Steampunk kávézó, ahová érdemes betérni

Steampunk kávézó, ahová érdemes betérni

2013. szeptember 25. - Darqo

coffee truth01_resize.jpg

Bár Budapestről nézve egy kissé távolinak tűnik a dél-afrikai Cape Town, de ha steampunk rajongó vagy, van egy tuti tippünk, hogy hova érdemes mindenképpen ellátogatnod, ha arra visz a sorsod! A neve Truth Coffee Shop, és annyi steampunk-nyalánkság van benne, hogy azonnal csorogni kezd a nyálad.

 

A kávézó tulajai 2011-ben keresték meg Heldane Martin tervezőt, hogy az 1500 négyzetméteres területet steampunkosítsa. Ahogy a képeken is látjátok majd, a több mint 20 éve profi designerként dolgozó Martinnak pedig egyáltalán nem jelentett túl nagy gondot, hogy a helyiség minden négyzetcentiméterét kihasználva elvarázsolja a stílus iránt rajongó tulajdonosokat és persze a későbbiek folyamán a vendégeket is.

coffee truth02_resize.jpg

coffee truth03_resize.jpg

via: colossal, yatzer

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr175526403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása