Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Újrahasznosított cukiságok

Újrahasznosított cukiságok

2013. szeptember 16. - Darqo

natsumi tomita01.jpg

Tomita Natsumi japán művésznőnek minden eldobált nem szerves hulladék a legnagyobb kincset jelenti, hiszen az egyes daraboknak mindig talál helyet éppen készülőben lévő szobrán. Állatokat formáz a törött esernyőkből, cégtáblákból, kerékpár alkatrészekből, eldobott palackokból, konyhai eszközökből és más újrahasznosítható hulladékokból. Sokszor mutattunk már ilyet nektek, mégis igen figyelemreméltó alkotásokról van szó, valamint a környezetvédelem fontosságát sem lehet elégszer hangsúlyozni!

 

Az 1986-ban Tokióban született, 2009-ben a Tama Művészeti Egyetemen egyébként festőművész szakon diplomázott tehetséges és környezettudatos szobrász állítólag minden egyes állatkáját saját személyiséggel ruházza fel, és természetesen saját nevet is kapnak. Cukiságok!

natsumi tomita02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr845509134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása