Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Dinnye, amit nem ennél meg!

Dinnye, amit nem ennél meg!

2013. augusztus 02. - Darqo

watermeloncandles01_resize.jpg

Dinnye, dinnye és még több dinnye! Ha nyár, akkor elmaradhatatlan, ebbe a dinnyébe azonban biztos nem harapnál bele, vagyis inkább nem lenne célszerű, ugyanis bármennyire élethűek és kívánatosak a képeken látható kúp alakú lékek, ezek bizony gyertyák!

 

A legjobb anyagokból kézzel készített és festett speciális lakberendezési kiegészítőket egy litván hölgy, bizonyos Asta készíti és az általa életre keltett LessCandles nevű cég forgalmazza. A 14×6 cm átmérőjű dinnyegyertyák ára nem is olyan vészes, darabját 1.900.-Ft körüli áron lehet beszerezni Asta Etsy boltjában (és érdemes egyébként tovább is nézelődni, mert az üvegművész diplomával rendelkező művésznő többi gyertyája is van ennyire jó).

watermeloncandles02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr325426487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása