Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ron Arad és a kilapított autók

Ron Arad és a kilapított autók

2013. július 16. - Darqo

ronarad01_resize.png

Ron Arad, az 1951-ben Tel-Avivban született, Londonban élő nemzetközi hírnevű művész, designer, építész a közelmúltban visszatért a tel-avivi Holon Design Múzeumba, hogy elkápráztassa a nézőközönséget In Reverse című egyéni kiállításával. A brutálisan látványos kiállításon többek között azt is megtekinthetjük, hogy mi történik az autókkal hatalmas nyomás hatására...

 

...nyilván nem újdonság, hogy kilapulnak, de olyan formában, ahogy Aradnál, mint valami könyvlapok közé szorított, szárítani kívánt virág, még nem igazán láthatott senki. A múzeum felső galériájának falain úgy pihen a 6 darab klasszikus, ám kilapított Fiat 500-as, mintha valami festmények lennének. Ha élőben is megnéznéd őket, október 19-ig még megteheted!

 

Ron Aradról szóló korábbi posztunkat pedig itt találjátok.

ronarad02_resize.jpg

ronarad03_resize.jpg

ronarad04_resize.jpg

ronarad05.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1005400884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása