Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

7 fiatal magyar és a környezettudatos körforgás új sztenderdjei -  Architecture Uncomfortable Workshop

7 fiatal magyar és a környezettudatos körforgás új sztenderdjei - Architecture Uncomfortable Workshop

2013. július 10. - Mocca

1.jpg

A budapesti Architecture Uncomfortable Workshop (Boronkay Péter, Demeter Lilla, Ghyczy Dénes Emil, Szabados Karolina, Szederkényi János, Szederkényi József, Szederkényi Lukács) már az április 9-14. között megrendezésre került 52. milánói nemzetközi bútorkiállításon is feltűnést keltett egyszerű, természetes anyagokból, kézműves munkával készült dizájnbútoraival.




„ A mocsári fácán tíz lépést is meg kell tegyen csipetnyi eleségért, és százat is kell lépjen egy kortyintás vízért, mégse vágyik rá, hogy kalitkába etetgessék. Nem neki való, hogy szelleme olyan gondtalan legyen, akár a királyoké" – Csuang Ce



559997_476332585772049_529867735_n.jpg



A nemrég alapított műhely annak köszönheti a meghívást és a részvételt, hogy szokatlan, természetes bútoraik meglepően nagy sikert arattak a nemzetközi sajtóban. Tavasszal egyszerre három munkájukkal is jelen voltak a világ legismertebb dizájnseregszemléjén.



A gyapjú székkel (Wool Chair)



whool-chair-3.jpg



A színezett lámpával (Coloured Lamp)



coulored-lamp-2.jpg



Valamint a tölgy rönkből készített kerti kinyitható székkel (Waste Less Chair), amely 2 kinyitott és egy téli tárolásra alkalmas zárt állapotot egyesít magában. A pofon egyszerű, ám épp ettől nagyszerű ötlet origója, a megfelelő helyekre rögzített - az egyik legnagyobb találmány, evör - zsanér armada, melyeknek köszönhetően tetszés szerint alakítható - akár egy hintaszékké is - a rönk szék. Sanszos, a fafeldolgozásból hátramaradt „hulladék” újrahasznosítás teljesen új értelmet nyert.



2.jpg

4.jpg

5.jpg

3.jpg

1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr655399250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása