Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A remény alagútja

A remény alagútja

2013. június 10. - Darqo

Designworks01_resize.jpg

Az idén május 24. és június 10. között tartott (akik tudnak teleportálni, még biztos láthatják) Vivid Sydney 2013 részeként találkozhattak az érdeklődők a képeken látható egyedülálló, interaktív fényinstallációval, amelyet a Designworks a The Benevolent Society-vel karöltve hozott létre. A Hundreds and Thousands című alkotás tulajdonképpen 17 ezer apró LED-fényből formázott alagút; a „remény alagútja”, amelyen bárki megjeleníthette pozitív üzenetét (akár fotóval és videóval fűszerezve) a Twitteren vagy a külön erre az alkalomra létrehozott weboldalon keresztül.

 

Az üzenet 140 karakterből állhatott, és arról kellett szólnia, hogy milyen pozitív változást remélnek az elkövetkezendő 200 évben. A fények egyedileg is szabályozhatóak voltak, és reagálnak, ha a látogatók kölcsönhatásba léptek velük, de minél nagyobb a számban osztották meg reményeiket az emberek, annál dinamikusabb fényhatásokat válthattak ki az alagútból. Az elgondolkodtató és inspiráló fényinstalláció a pozitív gondolkodásra sarkallta az embereket, hiszen ha csak a rövid szöveg megírása közben is, de azzal foglalkoztak, hogy milyen jó és reményteljes dolgokat várnak a jövőtől. Néha ezzel is kell foglalkozni! Csillagos ötöst érdemel ez az egész!

Designworks02_resize.jpg

Az első képet a Designworks, a többit pedig Sam Yoo, a My Modern Met tudósítója készítette.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr125352254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása