Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kilöttyintett emberi arcok

Kilöttyintett emberi arcok

2013. március 18. - Darqo

Johnson Tsang01_resize.jpg

Johnson Tsang hongkongi művész szobrai már a részletek megfigyelése nélkül is igen látványosak. A pohárból éppen kiömlő folyadék pillanatba fagyasztása engem legalábbis lenyűgöz, és valami különös, megmagyarázhatatlan okból kifolyólag megnyugtat. Belassít, segít a jelenben tartani, a „most”-ra figyelni. Ha pedig azt is hozzáteszem, hogy az emberi arcok (amelyeket például a felső képen is láthattok) minden esetben részét képezik a kiszámíthatatlanul fröccsenő folyadékoknak, talán még nagyobb a varázslat.

 

A kerámia és üveg csészékből/poharakból kiömlő folyadékot rozsdamentes acélból készíti a keramikus, szobrász, aki legnagyobb sikerét a 2002-es, csókolózó emberi arcokat formázó alkotásával érte el.

Johnson Tsang02_resize.jpg

Johnson Tsang03_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr865141038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása