Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hiperkuúl a Google új izraeli divíziója Tel Avivban [62 fotó]

Hiperkuúl a Google új izraeli divíziója Tel Avivban [62 fotó]

2013. február 12. - Mocca

google_tel_aviv_office_hqroom_ru_55.jpgres.jpg

A Fortune magazin minden évben összegyűjti azt a 100 céget, ahol az alkalmazottak véleménye szerint legjobb dolgozni. Tény, rengeteg álommunkahely létezik, az azonban mindennél többet mond, hogy ezen a listán a Google negyedik éve zsinórban viszi az első helyet…



A becslések szerint a 34 311 dolgozót foglalkoztató Mountain View-i internetóriásról régóta tudvalevő: rengeteg kényelmi szolgáltatással igyekszik elérni, hogy alkalmazottai otthon érezzék magukat munkahelyükön. Idén már nyitottak 3 wellness központot és egy hétholdas sportkomplexumot, utóbbiban görhoki, több kosárlabda, bocsa és patkódobó pálya is található, de nemrég hírek érkeztek arról is, hogy a San Jose-i nemzetközi repülőtér közvetlen szomszédságában 82 millió dolláros költséggel (közel 18 milliárd forint) a cég saját repülőteret építtet a cégvezetők magángépei számára...



...illetve a napokban került átadásra az izraeli divízió hiperkuúl új high-tech irodája Tel Aviv-ban, mely legalább annyira modernre, színesre és látványosra sikerült, mint ahogyan azt már a cégtől megszokhattuk. A 85 ezer négyzetméteres iroda ablakai hatalmasak, hogy a dolgozók világos, vidám környezetben végezhessék napi teendőiket.



Az Electra Towerben kialakított nyolcemeletnyi birodalomban konditerem, három étterem és számtalan tárgyalóterem található, mind-mind más és más stílusban tálalva. A Google mindig figyelembe veszi alkalmazottai igényeit, ezért az irodában az elmaradhatatlan kis zugok is helyet kaptak, ha netán valaki egy kis magányra vágyna. A Tel Aviv-i [LEED Platinum környezetvédelmi minősítésű] zöld-irodaház komplexum a természetesség jegyében épült. Házon belül narancsfák, traktor és faforgács segítségével próbálják még barátságosabbá tenni a környezetet.



63001.jpg

63002.jpg

63003.jpg

63004.jpg

63005.jpg

63006.jpg

via: 1, 2

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr645076870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása