Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Anyóspraktikák figyelemelterelésre: „Építs jégkunyhót!” - Rainbow igloo by Daniel Gray

Anyóspraktikák figyelemelterelésre: „Építs jégkunyhót!” - Rainbow igloo by Daniel Gray

2013. január 18. - Darqo

Daniel Gray01_resize.jpg

Egy új-zélandi férfi egyedülálló módon múlatta az idejét tavaly év végén a kanadai Edmontonban. Daniel Gray és barátnője, Kathleen Starrie elhatározták, hogy a lány családjánál töltik az ünnepeket, de a fiatal mérnökhallgató álmában sem gondolta, hogy leendő anyósa egy különleges feladatot bíz rá, hogy több időt tölthessen kettesben a lányával.

 

Persze ezt nem kell annyira halálosan komolyan venni! Brigid Burton, az anyós csak bedobta a lehetőséget Gray-nek, hogy mi lenne, ha jégkunyhót építene, ő pedig örömmel állt a kihívás elé, talán bizonyítandó, hogy ő az ideális jelölt a „tökéletes férj” szerepére.

 

Ahogy a képekből is kiderül, sok-sok üdítősdoboz felhasználásával érte el a kunyhó változatos színösszeállítását. Ezeket vízzel töltötte fel, majd hagyta megfagyni a csodálatos mínusz 31 fokos hidegben. A dolog olyannyira tetszett mindenkinek, hogy végül az egész család, sőt, a szomszédság is részt vett a projektben. Összességében körülbelül 150 órát töltöttek az 500 jégtömb megformázásával és a kunyhó felépítésével.

Daniel Gray02_resize.jpg

Daniel Gray03_resize.jpg

 

Még több fázisfotót itt találtok.

 

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr265008900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása