Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Imádni való kutyaszobrok bringaalkatrészekből

Imádni való kutyaszobrok bringaalkatrészekből

2013. január 08. - Darqo

nirit levav packer01_resize.jpeg

Nirit Levav, izraeli művész, designer különböző bringaalkatrészekből készít kutyaszobrokat. Egyébként semmi nem indokolja, hogy pont házi kedvenceket formáljon belőlük, de a közízlés ilyen erős kiszolgálása megbocsátható, amennyiben megpróbáljuk az újrahasznosítás ügyes megvalósítását látni a dologban.

 

A négy gyermekes egykori (menyasszonyi ruhák készítésére szakosodott) divattervezőnő tulajdonképpen új kihívást keresett, amikor elkészítette az első kutyát, majd egyfajta megszállottság lett úrrá rajta, amikor megérezte a sikert. A HOW! WOW! című sorozatban a legváltozatosabb kutyafajtákat találhatjuk, amelyeket kerékpárláncok, ülések, pedálok és más alkatrészek felhasználásával épít. Az életnagyságú szobrokhoz Tel Aviv-i bringaboltokban szerzi be a használt, kidobásra ítélt alapanyagokat.

nirit levav packer02_resize.jpg

nirit levav packer03.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr655001189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása