Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Karton karácsonyfa Vimola Dórától + JÁTÉK

Karton karácsonyfa Vimola Dórától + JÁTÉK

2012. december 14. - Darqo

kartonkaracsonyfa01_resize.jpg

A Manzárd Café rendszeres olvasói tudják, hogy a környezettudatosság, az újrahasznosítás és társaik igen fontos szerepet játszanak a blog életében. Nagy örömünkre szolgál, hogy most egy olyan magyar designerről írhatunk, aki ennek ugyancsak elkötelezett híve nagyon hosszú idő óta. Vimola Dóra környezetbarát karácsonyfát készít kartonból, ami alternatív és különleges megoldás lehet az ünnepekre; és még szép is!

 

És még milyen? Könnyen tárolható, hisz 70 centi magas, 62 centi széles, két lapból, plusz talpból álló, nagyjából 1 perc alatt összeállítható karácsonyfát a lakás bármely pontján elhelyezhetjük, a hangulatot nem rombolni, hanem emelni fogja, ráadásul szétszedés után a szekrény mögött/mellett/alatt/felett/bárhol elfér.

kartonkaracsonyfa02_resize.jpg

Ízlés szerint dekorálható, a gyerekek meg pláne örülnek neki, ha maguk alakíthatják a részleteket. Ráadásul egy olyan egyedi, magyar termékről van szó, amely a környezettudatos szemlélet fontossága mellett, azt is megmutatja számunkra, milyen zseniálisak is az egyszerű dolgok. Illetve, hogy ezek az egyszerű dolgok is lehetnek szépek, és egy kis kreativitással bármi megváltoztatható, formálható, új szintre emelhető.

kartonkaracsonyfa03_resize.JPG

Szóval, nagyon megtetszett nekünk, és ezért megkérdeztük Dórát, hogy mi lenne, ha játszanánk egy karácsonyosat és az olvasóink között kisorsolnánk egy ilyen karton karácsonyfát, neki pedig tetszett az ötlet, úgyhogy most JÁTÉK következik!

 

A feladat egyszerű:

 

 

A fát a kép lájkolói között sorsoljuk ki december 17-én (hétfő) délután.

 

Egyébként a Namiban, Grand Villageben és a Printában is lehet kapni, és az ára sem vészes, 2.990.-Ft-ba kerül.

kartonkaracsonyfa04.JPG

kartonkaracsonyfa05_resize.JPG

kartonkaracsonyfa06_resize.JPG

kartonkaracsonyfa07_resize.jpg

kartonkaracsonyfa08_resize.JPG

kartonkaracsonyfa09_resize.JPG

kartonkaracsonyfa10_resize.JPG

kartonkaracsonyfa11_resize.JPG

kartonkaracsonyfa12.jpg

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr574965024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása