Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Stresszoldó bubifóliát mindenhová!

Stresszoldó bubifóliát mindenhová!

2012. december 13. - Darqo

Biancoshock01_resize.jpg

Nem jöttem még rá arra, hogy a bubifóliának mi a titka, hogy miért szereti jóformán mindenki pukkantgatni az apró buborékokat, de tény, hogy akárkivel találkoztam idáig, az a csomagolóanyag megszállottjának vallotta magát. Biancoshock, olasz utcai művész is úgy gondolja, hogy az egyik legjobb stresszoldó és unaloműző játékszerről van szó, így felhasználta egyik idei projektjében.

 

A briliánsan egyszerű ötlet arról szól, hogy négyzetre vágott bubifólia-lapokat helyezett ki az egyik milánói vonatállomáson három különböző méretben (3 perces, 5 perces, 10 perces), hogy az utasok elfoglalhassák magukat a várakozás közben. Ahogy a képeken látszik, jól rá is röpültek az emberek a lehetőségre...Mennyi helyen elférne egy ilyen installáció...?!

Biancoshock02_resize.jpg

via: colossal

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr894954837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása