Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Enríkeigleszijász for President! - Bloggerek karácsonya 2012

Enríkeigleszijász for President! - Bloggerek karácsonya 2012

2012. december 06. - Mocca

A tegnapi felettébb jó hangulatú Mezcal-os/szombrérós blogger karácsony mérlege: az evolúció best ever almáscsirkemájpástétoma Kétcica nyolcmancsos habarásában, Forest C. Félmaraton Lacckó lelkes anekdotája az agy endokannabinoid gyökeit gyapáló futásról, a felvezetőben beígérteket beváltó, valóban izgalmas Quiz Night, amely alatt vidáman szembesültünk ismét a ténnyel: a bloggernél elmebetegebb fajzat kevés van e Világon, aztán a játék folyamán egy kínzóan régóta fejünk felett lebegő empirikus kérdésre is sikerült egyértelmű választ adnunk.

Célcsoportunk, melyet közfelkiáltással neveztünk el >Enríkeigleszijász-nak< elvetemült gúgolOS hatékonysággal birkózott meg az egyenesen Redmont-ból kódolt furmánykérdésekkel, melynek eredményeként hevenyészett kis csapatunk [Apple blog, Ágy-Asztal, B-oldal, Lisztesláda és mi a Manzárd] szerényen, ám annál magabiztosabban nyertük a bloggerek csatáját, főnyereményként pedig egy helyben hozzánk vágott, végtelenbe mutató nyolcassal lettünk gazdagabbak, melynek szemmel láthatóan Alma EmmCsaba örült a legjobban… ;)

Vidám este volt! Köszönjük...!

mescal csaba.jpg

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr344951280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása