Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Boldog madarak Dániában

Boldog madarak Dániában

2012. november 19. - Darqo

Dambo ThomasWinther01.jpeg

Ahogy növekednek a városok, a madarak és a vadon élő állatok lakókörnyezete arányosan csökken, így nem kérdés, hogy valamilyen formában pótolni kell a tőlük elvett területeket. A madaraknak legegyszerűbben madárházakkal tudunk kedveskedni, főleg télen, és bár számukra mindegy, hogy milyen csiricsáré az odú, amiben meghúzhatják magukat, a saját megnyugtatásunk érdekében, szépérzékünk finomhangolására szabadon fantáziálhatunk. Lényeg, hogy tegyünk valamit!

 

Thomas Winther, más néven Dambo tett és tesz most is, Happy City Birds nevű projektjében. A művész mindössze 2 hét alatt dobott össze újrahasznosított anyagokból (kivétel a 40 dollárnyi szög, amit meg kellett vásárolnia) azt a 250 darab madárházat, amelyeket a képeken láthattok. A lámpaoszlopokon, közúti táblák mögött, csöveken, fákon, házak oldalán és tetején elhelyezett, vidám színekre festett, néhány esetben ötletes formákra faragott házakat Dániában lehet megtalálni, közülük 64 darabot Aarhusban, 52 darabot Odensében, 54 darabot Koppenhágában és 80 darabot Koldingban.

Dambo ThomasWinther02_resize.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr544905418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása