Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hatalmas Gollam fogadja az utazókat Új-Zélandon

Hatalmas Gollam fogadja az utazókat Új-Zélandon

2012. november 15. - Darqo

airport gollum01_resize.jpeg

A Facebookos üzenőfalunkra nem olyan régen kitett videóhoz szorosan kapcsolódik a mostani téma is, mind a két esetben az elgyűrűkurásított új-zélandi légiközlekedés adja az alapot. Ezzel kapcsolatban csupán az volt inkább a kérdés, hogy mikor valósítják meg, nem az, hogy egyáltalán megvalósítják-e.

 

A hobbit: Váratlan utazás című Gyűrűk ura előzményhez készített Peter Jackson film hypejához tartozik hozzá az óriási Gollam is, aki most a Wellington repülőtér várójába/kajáldájába mászik be a halackákért. A felfüggesztett szobor 13 méter széles, közel 3 méter magas, 1.2 tonnát nyom és három nap alatt került ki a helyszínre. Az óriási Gollamot a Miramar-i speciális effektgyár, a Weta Workshop készítette, akik egyébként korábban is szorosan együttműködtek a filmsorozat készítőivel a jelmezekkel, díszletekkel, kellékekkel kapcsolatban.

airport gollum02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr504907321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása