Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Víztükörtér

Víztükörtér

2012. szeptember 28. - Darqo

Egy belga tájépítész-stúdió ötlete nyomán valósult meg a képeken látható remekmű a belgiumi Scherpenheuvel-Zichem régióban található Averbode-i apátság udvarán. Az Omgeving által nemrégiben optimalizált 5000 négyzetméteres területen a gyönyörűen vágott bokrok, sudár fák, színpompás virágok és a precízen nyírt gyep helyett a totális egyszerűségre törekedtek.

 

A maga egyszerűségében is végtelenül látványossá alakított területre az ötletgazdák, Peter Seynaeve, Tompy Hoedelmans, Koen Moelants, Luc Wallays, Evi Lefevere egy hatalmas, sekély (néhány centiméter mély) vízfelületet álmodtak meg, amelyben a tér szépséges épületei, a barokk templom, valamint a történelmi épületek visszatükröződhetnek. Könnyfakasztóan szép, főleg este!

 

Kérünk tippeket, hogy idehaza hol tudnátok elképzelni valami hasonlót?

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr964797283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása