Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Telefonfülkakvárium

Telefonfülkakvárium

2012. szeptember 25. - Darqo

Legutóbb Brazíliából érkeztek hírek arról, hogy hogyan próbál a városvezetés új életet adni művészek, designerek segítségével az egyre kevésbé használt telefonfülkéknek, most pedig egy hasonlóan érdekes ötletről terjedtek el a képek a neten, az akváriummá átalakított telefonfülkékről.

 

A nézőcsalogató installációt a Kingyobu (Aranyhal Társaság) nevű japán művészeti csoport hozta létre Oszakában. Ahogy a nevükből is kiderül, a Kiotói Városi Művészeti Egyetem öt diákja által 2011-ben létrehozott, azóta 6 fősre duzzadt formáció kifejezetten a szerencsehozó aranyhalakra specializálódott, így nem meglepő, hogy akvárium formában gondolták újra a telefonfülkét (telefonfülkéket), illetve az sem, hogy a jövőben is hasonló, aranyhalakkal manipuláló és rendkívül figyelemfelkeltő alkotásokat láthatunk majd tőlük. Várjuk!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr374785824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása